Participarea la evenimentele organizate de MediaUno se face exclusiv pe baza invitației nominale și netransmisibile primite de la organizatori.

Conferința
– Movers & Shakers –
9 septembrie 2024

Conferinta 9 sept W1

Grupul de Presă MediaUno, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Institutul Național de Statistică și Asociația MediaUno organizează, la data de 9 septembrie 2024, de la ora 10.00, evenimentul ”Movers & Shakers- Modelele de azi ale generației de mâine”, dedicat liderilor care construiesc România viitorului.

Conferință, care va avea loc la Palatul Victoria, sala Transilvania II, continuă proiectul ”Împreună protejăm România”, care va ajunge astfel la cea de-a XXIV-a ediție.

Prin dezvoltarea acestui proiect, dorim să aducem în atenția publică exemple de bune practici, modele de succes în diverse domenii de activitate și nu în ultimul rând oamenii din spatele succesului, cei care fac performanță și prin valoarea lor profesională și umană schimbă destine și fac istorie.

România are viitor prin prezentul și istoria pe care acești lideri le clădesc cu munca echipei lor și prin competențele pe care și le-au dezvoltat.

În cadrul evenimentului va avea loc și lansarea anuarului ”Movers & Shakers 2024”, dedicat modelelor de excelență din cele mai importante domenii socio-economice și de securitate: Agricultură, Sănătate, Social, Cercetare, Energie, Dezvoltare durabilă, Securitate națională, Educație, Diplomație, Transporturi, Industrie, Juridic, Telecomunicatii, Digitalizare și Securitate Cibernetică, Finanțe & Banci, Asigurări, Construcții și Retail.

Varianta electronică a catalogului “Movers & Shakers” 2024 va fi publicată pe paginile web www.mediauno.ro și www.impreuna-protejam-romania.ro și va fi distribuită pe paginile din rețelele de socializare ale Grupului de Presă MediaUno și ale partenerilor instituționali ai proiectului național “Împreună Protejăm România”.

Publicația va fi transmisă decidenților la nivel național și internațional, experților și reprezentanților societății civile.

Conferința ”Movers & Shakers- Modelele de azi ale generației de mâineva oferi participanților posibilitatea unei interacțiuni directe cu o parte din liderii ale căror povești de succes se regăsesc în Anuar.

Vor fi prezentate:

  • modele de succes în business
  • soluții de valorificare a oportunităților în perioade de criză
  • nevoi pentru construcția unei cariere de succes
  • profilul liderului în diferite domenii de activitate: energie, securitate, digitalizare, sănătate, cercetare & inovare, construcții, turism, servicii & comerț, agricultură
  • business-urile viitorului
Partener Gold
Partener Strategic
Sponsori
Parteneri Academici

Articole similare

Admitere UMFCD – 21 Iulie 2024 – Un nou record al numărului de candidaţi – 4.204 pentru admiterea în UMF “Carol Davila” din Bucureşti

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti înregistrează anul acesta un nou record din perspectiva numărului de candidați înscriși la examenul de admitere
Citește →

ANRE
a sărbătorit 25 de ani de activitate

În data de 09.07.2024, ANRE a celebrat 25 de ani de activitate în cadrul unui eveniment aniversar ce a avut loc la Ateneul Român. În cadrul evenimentului au
Citește →

Parteneriatul strategic ROMÂNIA – SUA,
garanția păcii în Zona Mării Negre

Parteneriatul strategic ROMÂNIA – SUA, garanția păcii în Zona Mării Negre România și SUA sunt angajate față de strategia comună de securitate prin respectarea parteneriatului
Citește →