Participarea la evenimentele organizate de MediaUno se face exclusiv pe baza invitației nominale și netransmisibile primite de la organizatori.

Parteneriatul strategic ROMÂNIA – SUA,
garanția păcii în Zona Mării Negre

Publicitate simb

Parteneriatul strategic ROMÂNIA – SUA, garanția păcii în Zona Mării Negre

România și SUA sunt angajate față de strategia comună de securitate prin respectarea parteneriatului strategic, trasând o cale unică importantă, deschisă și sigură.
Această strategie comună este esențială pentru bunăstarea economică și pacea în Zona Mării Negre.

La birourile companiei IAA (Intervenții Active în Atmosferă) din București, a fost prezent Rob Evans, COO TurnBull Services Company USA, precum si d-na Raluca Bugnar, CEO Antrepriza Transilvană SRL. Conform Memorandumului de înțelegere semnat, cu peste 12 domenii de cooperare reciprocă, întâlnirea a fost un succes.
Reprezentanții IAA au dezvoltat o agendă de discuții cu colegii și partenerii din SUA centrată pe probleme actuale de infrastructură-construcție, militare și energetice, precum și pe viitorul dezvoltării industriilor emergente în Europa Centrală și de Est, Balcani, Marea Neagră – regiunea Mării Caspice.

”Atât IAA cât și TurnBull Services Company USA se pregătesc intens pentru noile eforturi energetice pentru energia verde. În calitate de parteneri strategici și membri ai Alianței, ne-am bazat pe valori și excelență în toate sectoarele industriale. Suntem mândri că am participat la o astfel de agendă de succes organizată de reprezentanții speciali ai părților, cu sprijinul necesar și sub îndrumarea adecvată, discutând inițiative cruciale pentru viitorul energetic al lumii. Mulțumim tuturor celor care au făcut acest lucru posibil. O apreciere specială merge către prietenul nostru Rob Evans și către colegii noștri prieteni și diplomați din România și SUA.
Evenimentul a fost un moment unic de motivație, inspirație, educație și plăcere”, a declarat Emil Sîrbu, CEO IAA.

Agenda întâlnirii IAA S.A. – Turnbull Services USA- Antrepriza Transilvană SRL, organizată în format hibrid, a constituit o premisă pentru discuții pe noi paliere de cooperare.

”Suntem martorii unor schimbări transformative care perturbă atât economia, cât și sectorul militar, în special în zona Ucrainei. De aceea, este imperativ ca societățile noastre să argumenteze eforturile bilaterale de diplomație tehnologică, economică, comercială și de apărare pentru a asigura o implementare fiabilă și responsabilă a acestor progrese româno-americane. Contribuim astfel la reproiectarea viitoarei strategii pentru a armoniza toate prioritățile întreprinderii comune în vederea depășirii preocupărilor încă existente, situate în mod unic la intersecția dintre umanitate, tehnologie și inovare, care necesită abordări noi, dinamice. Pe măsură ce România și SUA navighează în această transformare, este esențial să se asigure că aceste progrese sunt incluzive, echitabile și durabile”, a mai menționat Emil Sîrbu.

Imagine1a
Imagine5

Credit foto: Mulțumesc colegilor IAA pentru implicare:
Emil Sîrbu, Dr. Sorin Dobircianu, Oana Consuela Florea și Raluca Bugnar

Articole similare

Admitere UMFCD – 21 Iulie 2024 – Un nou record al numărului de candidaţi – 4.204 pentru admiterea în UMF “Carol Davila” din Bucureşti

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti înregistrează anul acesta un nou record din perspectiva numărului de candidați înscriși la examenul de admitere
Citește →

ANRE
a sărbătorit 25 de ani de activitate

În data de 09.07.2024, ANRE a celebrat 25 de ani de activitate în cadrul unui eveniment aniversar ce a avut loc la Ateneul Român. În cadrul evenimentului au
Citește →

Conferința
– Movers & Shakers –
9 septembrie 2024

Sponsori & Parteneri Anuar ”Movers & Shakers 2024” Grupul de Presă MediaUno, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Institutul Național de Statistică și Asociația MediaUno organizează, la
Citește →