Gala ”Impreuna protejam Romania” editia a III-a

Grupul de Presă MediaUno, Institutul Național de Statistică și Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă organizează la București, la Palatul Regal (Muzeul Național de Artă al României)- Sala Tronului, în data de 24 ianuarie 2023, între orele 18.00-23.00, Gala Excelenței „Împreună protejăm România”, ediția a III-a.

În cadrul evenimentului, organizat în format exclusiv onsite, vor fi premiate personalitățile care s-au remarcat prin modele de bune practici, soluții și idei de depășire a multiplelor crize pe care le traversăm. Generațiile următoare au nevoie de modele pozitive, personalități de o probitate morală ireproșabilă.

Premierea va fi urmată de un dineu de gală oferit în cinstea oamenilor excepționali care transformă societatea.

Gala Excelenței – ”Împreună protejăm România!” va fi transmisă live în integralitate pe paginile de Facebook ale organizatorilor și partenerilor.

Cu această ocazie, vom pune în lumină o serie de lideri care au arătat solidaritate în această perioadă dificilă pentru întreaga omenire și îi vom identifica, totodată, pe cei care s-au evidențiat prin inventivitate, creativitate, spirit liber, dar și pragmatism.

Gala Excelenței „Împreună protejăm România” este o dovadă a aprecierii și a respectului nostru față de toți cei care au găsit calea de a depăși momentele critice pe care le traversăm, cât și față de cei care au decis să contribuie la înlăturarea dificultăților fără precedent din ultimii doi ani, oferind soluții și rezolvări inedite la problemele apărute. În această perioadă, alături de curaj, perseverență, o bună colaborare cu diverse entități, adaptarea rapidă la provocările oricărui tip de criză s-a dovedit a fi mai importantă ca oricând, atât la nivel de individ, cât și la nivel de societate sau global.

Pentru a ne manifesta solidaritatea față de cei care au servit țara în momente de mare cumpănă și care în aceste vremuri au nevoie de sprijinul nostru, o parte din veniturile încasate de Grupul de Presă MediaUno cu sprijinul Partenerilor Galei vor fi donate către veteranii de război.

Juriu

Gala 3 juriu 3 scaled 1

Cu sprijinul

Parteneri

Parteneri media

Articole similare

EnergoBit și Huawei încheie un Memorandum de înțelegere pentru a contribui la implementarea proiectelor fotovoltaice în România

În cadrul evenimentului New International Expo Center 2023 (SNEC), ce se desfășoară la Shanghai în perioada 23-26 mai, EnergoBit și Huawei România au semnat un …

Citește →

Conferință „Egalitate de șanse” în cadrul ”Bucharest Leaders Summit: The Future is Now. Perspectives of the Aftermath”

Cea de-a 14-a conferință din cadrul Bucharest Leaders Summit: The Future is Now. Perspectives of the Aftermath, eveniment deschis la București pe 11 mai, a …

Citește →

“Bucharest Leaders Summit: The Future is Now. Perspectives of the Aftermath” – Conferința „Healthcare”, 17 mai 2023

Conferința „Healthcare”, organizată pe 17 mai la Senatul României, în cadrul “Bucharest Leaders Summit: The Future is Now. Perspectives of the Aftermath”, al 15-lea eveniment …

Citește →