Gala ”Impreuna protejam Romania” editia a III-a

Grupul de Presă MediaUno, Institutul Național de Statistică și Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă organizează la București, la Palatul Regal (Muzeul Național de Artă al României)- Sala Tronului, în data de 24 ianuarie 2023, între orele 18.00-23.00, Gala Excelenței „Împreună protejăm România”, ediția a III-a.

În cadrul evenimentului, organizat în format exclusiv onsite, vor fi premiate personalitățile care s-au remarcat prin modele de bune practici, soluții și idei de depășire a multiplelor crize pe care le traversăm. Generațiile următoare au nevoie de modele pozitive, personalități de o probitate morală ireproșabilă.

Premierea va fi urmată de un dineu de gală oferit în cinstea oamenilor excepționali care transformă societatea.

Gala Excelenței – ”Împreună protejăm România!” va fi transmisă live în integralitate pe paginile de Facebook ale organizatorilor și partenerilor.

Cu această ocazie, vom pune în lumină o serie de lideri care au arătat solidaritate în această perioadă dificilă pentru întreaga omenire și îi vom identifica, totodată, pe cei care s-au evidențiat prin inventivitate, creativitate, spirit liber, dar și pragmatism.

Gala Excelenței „Împreună protejăm România” este o dovadă a aprecierii și a respectului nostru față de toți cei care au găsit calea de a depăși momentele critice pe care le traversăm, cât și față de cei care au decis să contribuie la înlăturarea dificultăților fără precedent din ultimii doi ani, oferind soluții și rezolvări inedite la problemele apărute. În această perioadă, alături de curaj, perseverență, o bună colaborare cu diverse entități, adaptarea rapidă la provocările oricărui tip de criză s-a dovedit a fi mai importantă ca oricând, atât la nivel de individ, cât și la nivel de societate sau global.

Pentru a ne manifesta solidaritatea față de cei care au servit țara în momente de mare cumpănă și care în aceste vremuri au nevoie de sprijinul nostru, o parte din veniturile încasate de Grupul de Presă MediaUno cu sprijinul Partenerilor Galei vor fi donate către veteranii de război.

Juriu

Gala 3 juriu 3 scaled 1

Cu sprijinul

Parteneri

Parteneri media

Articole similare

Exim Banca Românească emite garanții de stat pentru proiecte de energie regenerabilă

București, 02 august 2023 – Exim Banca Românească a lansat un nou produs de garantare în numele și în contul statului român care facilitează accesul …

Citește →

TOPOLOVENI ÎȘI EXTINDE PROTECȚIA LA NIVEL INTERNAȚIONAL prin MAGIUN de PRUNE TOPOLOVENI

București, august 2023. SONIMPEX TOPOLOVENI a obținut, în luna iulie, certificarea înregistrării denumirii Magiun de prune Topoloveni în Registrul Internațional al Acordului de la Lisabona …

Citește →

Bucharest Leaders’ Summit: The Highway to Success

Seria evenimentelor inițiate și organizate de Grupul de Presă MediaUno, împreună cu Institutul Național de Statistică, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din Guvernul României și Asociația …

Citește →