Gala ”Impreuna protejam Romania” editia a III-a

Grupul de Presă MediaUno, Institutul Național de Statistică și Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă organizează la București, la Palatul Regal (Muzeul Național de Artă al României)- Sala Tronului, în data de 24 ianuarie 2023, între orele 18.00-23.00, Gala Excelenței „Împreună protejăm România”, ediția a III-a.

În cadrul evenimentului, organizat în format exclusiv onsite, vor fi premiate personalitățile care s-au remarcat prin modele de bune practici, soluții și idei de depășire a multiplelor crize pe care le traversăm. Generațiile următoare au nevoie de modele pozitive, personalități de o probitate morală ireproșabilă.

Premierea va fi urmată de un dineu de gală oferit în cinstea oamenilor excepționali care transformă societatea.

Gala Excelenței – ”Împreună protejăm România!” va fi transmisă live în integralitate pe paginile de Facebook ale organizatorilor și partenerilor.

Cu această ocazie, vom pune în lumină o serie de lideri care au arătat solidaritate în această perioadă dificilă pentru întreaga omenire și îi vom identifica, totodată, pe cei care s-au evidențiat prin inventivitate, creativitate, spirit liber, dar și pragmatism.

Gala Excelenței „Împreună protejăm România” este o dovadă a aprecierii și a respectului nostru față de toți cei care au găsit calea de a depăși momentele critice pe care le traversăm, cât și față de cei care au decis să contribuie la înlăturarea dificultăților fără precedent din ultimii doi ani, oferind soluții și rezolvări inedite la problemele apărute. În această perioadă, alături de curaj, perseverență, o bună colaborare cu diverse entități, adaptarea rapidă la provocările oricărui tip de criză s-a dovedit a fi mai importantă ca oricând, atât la nivel de individ, cât și la nivel de societate sau global.

Pentru a ne manifesta solidaritatea față de cei care au servit țara în momente de mare cumpănă și care în aceste vremuri au nevoie de sprijinul nostru, o parte din veniturile încasate de Grupul de Presă MediaUno cu sprijinul Partenerilor Galei vor fi donate către veteranii de război.

Juriu

Gala 3 juriu 3 scaled 1

Cu sprijinul

Parteneri

Parteneri media

Articole similare

Bucharest Leaders’ Summit:
Licence for a Better World

Parteneri si Sponsori Între 3 și 26 aprilie 2024, pe scena internațională va străluci ”Bucharest Leaders’ Summit: Licence for a Better World”, un eveniment care
Citește →

Societatea Română de Sindrom Lynch impulsionează inovația în lupta împotriva cancerului

Într-o inițiativă fără precedent în România, Societatea Română de Sindrom Lynch își propune să revoluționeze abordarea cancerului colorectal și endometrial prin implementarea unui set ambițios
Citește →

Generalul (r) Daniel Petrescu este noul membru al Consiliului Internațional de Leadership (ILC) al Centrului pentru Analiza Politicilor Europene (CEPA)

Într-un gest important pentru securitatea și diplomația europeană, Generalul (r) Daniel Petrescu, fostul Șef al Statului Major al Apărării din România, a fost anunțat ca
Citește →