Participarea la evenimentele organizate de MediaUno se face exclusiv pe baza invitației nominale și netransmisibile primite de la organizatori.

Gala ”Impreuna protejam Romania” editia a III-a

Grupul de Presă MediaUno, Institutul Național de Statistică și Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă organizează la București, la Palatul Regal (Muzeul Național de Artă al României)- Sala Tronului, în data de 24 ianuarie 2023, între orele 18.00-23.00, Gala Excelenței „Împreună protejăm România”, ediția a III-a.

În cadrul evenimentului, organizat în format exclusiv onsite, vor fi premiate personalitățile care s-au remarcat prin modele de bune practici, soluții și idei de depășire a multiplelor crize pe care le traversăm. Generațiile următoare au nevoie de modele pozitive, personalități de o probitate morală ireproșabilă.

Premierea va fi urmată de un dineu de gală oferit în cinstea oamenilor excepționali care transformă societatea.

Gala Excelenței – ”Împreună protejăm România!” va fi transmisă live în integralitate pe paginile de Facebook ale organizatorilor și partenerilor.

Cu această ocazie, vom pune în lumină o serie de lideri care au arătat solidaritate în această perioadă dificilă pentru întreaga omenire și îi vom identifica, totodată, pe cei care s-au evidențiat prin inventivitate, creativitate, spirit liber, dar și pragmatism.

Gala Excelenței „Împreună protejăm România” este o dovadă a aprecierii și a respectului nostru față de toți cei care au găsit calea de a depăși momentele critice pe care le traversăm, cât și față de cei care au decis să contribuie la înlăturarea dificultăților fără precedent din ultimii doi ani, oferind soluții și rezolvări inedite la problemele apărute. În această perioadă, alături de curaj, perseverență, o bună colaborare cu diverse entități, adaptarea rapidă la provocările oricărui tip de criză s-a dovedit a fi mai importantă ca oricând, atât la nivel de individ, cât și la nivel de societate sau global.

Pentru a ne manifesta solidaritatea față de cei care au servit țara în momente de mare cumpănă și care în aceste vremuri au nevoie de sprijinul nostru, o parte din veniturile încasate de Grupul de Presă MediaUno cu sprijinul Partenerilor Galei vor fi donate către veteranii de război.

Juriu

Gala 3 juriu 3 scaled 1

Cu sprijinul

Parteneri

Parteneri media

Articole similare

Admitere UMFCD – 21 Iulie 2024 – Un nou record al numărului de candidaţi – 4.204 pentru admiterea în UMF “Carol Davila” din Bucureşti

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti înregistrează anul acesta un nou record din perspectiva numărului de candidați înscriși la examenul de admitere
Citește →

ANRE
a sărbătorit 25 de ani de activitate

În data de 09.07.2024, ANRE a celebrat 25 de ani de activitate în cadrul unui eveniment aniversar ce a avut loc la Ateneul Român. În cadrul evenimentului au
Citește →

Conferința
– Movers & Shakers –
9 septembrie 2024

Sponsori & Parteneri Anuar ”Movers & Shakers 2024” Grupul de Presă MediaUno, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Institutul Național de Statistică și Asociația MediaUno organizează, la
Citește →