La Gala, InvesTenergy a pus Oamenii din energie în lumină. Vă prezentăm Specialiștii premiați pentru profesionalism, dedicare și performanță

Avem mare nevoie de Specialiști. Fără ei nu se poate în sectorul energetic. Ei sunt Oamenii care sfințesc locul și de la care avem mereu de învățat. Sunt cei care fac și știu ce fac, cu dăruire, profesionalism și responsabilitate.

La cea de-a treia ediție a Galei, InvesTenergy onorat și premiat, împreună cu invitații și partenerii, 25 de specialiști, experți, profesioniști din Energie și din domenii conexe, pentru activitatea lor de zi cu zi, pentru profesionalism, dedicare și performanță.

specialistii premiati 1024x683 1

Cristina Trefaș, CEO InvesTenergy: “Aprecierea și prețuirea noastră se îndreaptă, de fiecare dată, spre toți Specialiștii din Energie. Prin demersurile noastre jurnalistice, ne dorim să facem cunoscuți și să premiem cât mai mulți Profesioniști din energie, în semn de respect, apreciere și prețuire.

Felicitări tuturor! Felicitări Specialiștilor premiați în cadrul Galei InvesTenergy, care a avut loc în data de 10 octombrie”.

Vă prezentăm Specialiștii premiați și, în zilele următoare, vom publica momentele de premiere cu VIDEO:

Dl Cornel ZEVELEANU

Dl Prof. Dr. Ing. Florin Teodor TĂNĂSESCU

Dna Prof. Dr. Ing. Lăcrămioara Diana ROBESCU – Decan, Facultatea de Energetică, UNST POLITEHNICA București

Dna Maria MÂNICUȚĂ – Director, Direcția tarife, monitorizare investiții gaze naturale, ANRE

Echipa de proiect 20HyGrid a Delgaz Grid

Dna Gabriela ORMAN – Director, Direcția Reglementare și Managementul Activelor, DEER

Dl Dragoș ROȘU – Manager, Departament strategie diversificare afaceri și relația cu investitorii, Hidroelectrica

Dl Liviu CRISTIAN – Specialist Proiecte, Departament Inginerie&Proiecte Strategice, CEZ România

Dl Mircea ANTON – Manager Piața de Echilibrare, Dispecerul Energetic Național

Dna Paula CORBAN-PELIN – Partner, DLA Piper

Dl Nicolae COSTIN = Inginer Șef Exploatare, ROMGAZ

Dna Alexandrina COSOBEA – Structural Engineering, PARAPET

Dl Alexandru NICOARE – Head of Construction, OX2 Romania

Dna Dorina ZARA – Production Unit Manager, Rompetrol Rafinare – Rafinăria Vega Ploiești

Dna Mihaela NYERGES – Managing Partner, Nyerges & Partners și Membru Consiliu de Administrație, RPIA

Dna Andreea VLAICU – Director Executiv, AIEE

Dna Cristina MÎNDRICAN – Energy Supply Manager, Alive Capital

Dna Daniela DĂRĂBAN – Director Executiv, ACUE

Dl Emilian MATEESCU – Consilier, ELCEN

Dl Dumitru MANEA – Membru IRE și CNR-CME, Redactor Șef Energetica

Dna Gabriela MOROIANU – Director General, Focus Energetic

Gala InvesTenergy dedicată Specialiștilor din Energie a fost moderată de Andreea Negru, Președinte Asociatia pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Autohton – ADAA. Co-moderator – Raluca-Andreea MISTIRIAN, studentă la Facultatea de Energetică și membră AIEE.

premii 1536x1024 1

Copiii talentați au încântat audiența la Gala InvesTenergy

În deschiderea Galei dedicată specialiștilor, am pus în lumină copiii noștri talentați!

Ana Maria Baltag – Diaconu, elevă a Scolii Gimnaziale Mircea cel Bâtran din Curtea de Argeș și a Scolii de muzică Musicando con Adina Sima, ne-a încântat cu vocea ei. La doar 14 ani, a absolvit deja Scoala Populară de Arte și Meserii din Pitești – secția externă chitară. Este o tânără artistă foarte talentată, câștigătoare a multor concursuri. Ne-a reprezentat țara în multe festivaluri internationale. Vă invit să o ascultați interpretând două melodii – Je t’aime și Țărăncuță, țărăncuță.

Iris Leanca și Luca Moraru au interpretat cel mai frumos și melodios adagio pe care Gounod l-a compus. Iris și Luca sunt elevi în clasa a IX-a la Liceul de Coregrafie „Floria Capsali” din București. Se pregătesc și excelează sub îndrumarea Doamnei Olimpia Cheța, profesor la același liceu și manager la școala de dans „Olimpia Art concept”. Au participat la numeroase competitii în România și străinătate, cu rezultate deosebite, fiind întotdeauna pe podium.

De asemenea, ne-a încântat cu picturile ei Sophia Moraru, elevă în clasa a VI-a la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, care excelează și se dezvoltă sub îndrumarea doamnei profesoare Emilia Kiss si a domnului profesor Bogdan Iacob. Micuța Sophia a câștigat premiul 1 la concursul de arte plastice „Performanțe”, organizat de Ministerul Educației.

Partenerii au adus plus valoare Conferinței InvesTenergy

Demersului nostru s-au alăturat Parteneri, care au adus plus valoare Conferinței. Ca și la precedentele ediții, Conferința anuală și Gala Investenergy s-au desfășurat sub patronajul Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE.

Parteneri oficiali: Hidroelectrica, Distribuție Energie Electrică România – DEER și E.ON România.

Partener Platinum – PNE.

Parteneri Gold: Romgaz, Parapet, ABIEC, Transelectrica, Nyerges & Partners, Rompetrol, Electrica Furnizare.

Parteneri Silver: CEZ România, OX2, ACUE, Repom. Parteneri: Electrica, Alive Capital, Engie, Elcen, Delgaz Grid, RWEA, Coalition, Entera.

Mulțumim pentru suport: Asociației Inginerilor Energeticieni și Electricieni – AIE, AFEER, PATRES, ADAA, CNR – CME, HENRO, Voitin, EFdeN, FEL România, Phoenix Training, Boof Media, FPPG, Asociația Energia Inteligentă.

Partenerii Media ai evenimentului: Focus Energetic, E-nergia.ro, Financial Intelligence, NewsEnergy, Energy Center, Media Uno, The Diplomat Bucharest, Club Antreprenor, Energy Hub, Govnet.

Articol preluat de pe  https://www.investenergy.ro/la-gala-investenergy-am-pus-oamenii-din-energie-in-lumina-va-prezentam-specialistii-premiati-pentru-profesionalism-dedicare-si-performanta/

Articole similare

Pe 23 mai 2024 va avea loc prima ediție a evenimentului
ROMANIAN FREIGHT FORWARDER’S DAY,
organizat de USER, la CCIR

Prezentare eveniment De ce să avem o sărbătoare a expeditorilor de marfă din România? Motivele sunt multiple, de aceea, USER a decis instituirea unui eveniment
Citește →

Bucharest Leaders’ Summit:
Licence for a Better World

Parteneri si Sponsori Între 3 aprilie și 14 mai 2024, pe scena internațională va străluci ”Bucharest Leaders’ Summit: Licence for a Better World”, un eveniment
Citește →

Societatea Română de Sindrom Lynch impulsionează inovația în lupta împotriva cancerului

Într-o inițiativă fără precedent în România, Societatea Română de Sindrom Lynch își propune să revoluționeze abordarea cancerului colorectal și endometrial prin implementarea unui set ambițios
Citește →