Gala Excelenței „Împreună protejăm Romania”

27ianuarie Project1 copie 27 ian 5

Grupul de Presă MediaUno și Institutul Național de Statistică au organizat, la Ateneul Român, la data de 27 ianuarie 2021, între orele 17.00-21.00Gala Excelenței „Împreună protejăm Romania”.

A fost un eveniment festiv, organizat sub egida Academiei Române, cu sprijinul Filarmonicii ”George Enescu”, dedicat performanțelor și implicării personalităților și companiilor în găsirea de soluții pentru depășirea crizei COVID 19, ca un mesaj de încurajare și apreciere față de implicarea tuturor într-un efort comun în lupta cu temutul și necunoscutul inamic ce a zdruncinat ordinea mondială.

Digi24 a fost partener media al evenimentului.

În cadrul Galei „Împreună protejăm Romania”  au fost premiate personalități și companii care au oferit modele de bune practici, soluții și idei de depășire a crizei COVID-19, care a afectat întreaga omenire.

Am pus  în evidență liderii care au manifestat solidaritate într-un moment decisiv pentru viitorul omenirii și am identificat creatorii, inovatorii, spiritele libere, dar și pragmatismul uneori apăsător care fac posibil viitorul.

Gala Excelenței „Împreună protejăm România” a reprezentat aprecierea și respectul nostru pentru toți cei care au reușit să depășească momentele critice ale lui 2020, pentru toți cei care pun umărul la construirea istoriei, prin adaptarea la condițiile nefavorabile actuale, pentru că adaptarea rămâne pentru omenire singura cale de a merge mai departe, capacitatea de adaptare rapidă la provocările crizei fiind cea care va face în final diferența între învingători și învinși.

Organizatori

Partener media

Parteneri

—— cu sustinerea ——

Articole similare

Gala
The Highway to Success

Regulament Tombola Cu sprijinul Parteneri Academici Parteneri Parteneri Media
Citește →

Excelența, inovarea și leadershipul, premiate în cadrul Galei “The Highway to Success”

Gala “The Highway to Success”, care a avut loc pe 24 noiembrie 2023, sub patronajul Ministerului Culturii, la Palatul Regal din București, a încheiat a
Citește →

Conferința „Securitate Energetică și Diversificarea Surselor: Rolul României în Europa”, 22 noiembrie 2023

Desfășurată pe 22 noiembrie 2023, la Senatul României, în cadrul seriei de evenimente “Bucharest Leaders’ Summit: the Highway to Success”, conferința „Securitate Energetică și Diversificarea
Citește →