Participarea la evenimentele organizate de MediaUno se face exclusiv pe baza invitației nominale și netransmisibile primite de la organizatori.

Gala Success Romania, editia I

Luna aprilie a adus nu numai primavara si bucuria Pastelui, ci si prima editie a Galei Success Romania – Premiile Energiei. intr-un cadru festiv, evenimentul a marcat in mod simbolic sustinerea de care organizatorii forumurilor Success Romania s-au bucurat din partea companiilor energetice. Printre companiile premiate s-au numarat Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Electrica, Transelectrica, Romgaz si Transgaz. Gala Success Romania – Premiile Energiei a fost realizata in parteneriat cu SNTGN Transgaz, Gravolab CNC, Karemis Ecom, ziarul Ziua si revista ProfitNet.

gala aprilie 2009 2

Prima editie a Galei Success Romania – Premiile Energiei a luat nastere din dorinta organizatorului conferintelor Success Romania – Grupul de Presa MediaUno – de a multumi pentru sustinerea de care s-a bucurat in cei patru ani de derulare a acestui proiect din partea companiilor care actioneaza pe piata de energie romaneasca. Vorbim de un suport moral si totodata educational, fara de care conferintele Success Romania nu si-ar fi atins scopul primordial: acela de a promova interesele investitionale ale Romaniei. Printre companiile prezente la acest eveniment s-au numarat Electrica, Nuclearelectrica, Hidroelectrica, ISPH, Ovm Iccpet, Transgaz, Romgaz, Transelectrica, Teletrans, Insemex, Energobit, Eximprod, ABB, Adrem Invest, ARIS, Electrica Transilvania Sud etc.

Trofeul Galei a fost acordat domnului Tudor Serban, secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei, a carui expertiza a contat in evolutia tematica a conferintelor Success Romania. Trofee au fost acordate si societatilor Transgaz, Romgaz, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Electrica si Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei pentru increderea cu care au abordat proiectul Success Romania.
Success Romania este o campanie initiata de MediaUno in 2005, sub forma unui proiect de promovare a intereselor industriei energetice romanesti prin organizarea in tara si strainatate a unor conferinte, forumuri si seminarii economice in incercarea de a realiza un dialog direct cu factorii de decizie si institutiile interesate in colaborarea si dezvoltarea de proiecte multinationale in domeniul energetic. Incep]nd cu anul 2008, MediaUno s-a implicat activ si in campaniile sociale derulate de Politia Capitalei si a acordat o atentie sporita sistemului de sanatate romanesc in incercarea de a gasi niste raspunsuri si directii de abordare cu privire la problematica din domeniu. Cresterea importantei Romaniei in zona europeana, din punct de vedere strategic, are la baza si resursele si potentialul energetic ale acesteia.

Directiile de dezvoltare trasate la nivel national au constituit punctul de plecare in organizarea unor intalniri bilaterale cu scopul de a creste capitalul de imagine al Romaniei si de a inlesni schimbul informational intre tara noastra si potentialii sai parteneri externi. Astfel, in patru ani, au avut loc 11 conferinte internationale, in cadrul carora au fost abordate subiecte de actualitate, au avut loc int]lniri cu factori decizionali la nivel european, si care au primit feed-back pozitiv, indreptatindu-i pe organizatori sa continue acest demers.

Pentru 2009, Grupul de Presa MediaUno a pregatit noua conferinte nationale si internationale, principalele teme de abordare vizand politicile nationale in domeniul energetic; strategiile de dezvoltare a companiilor energetice nationale; impactul directivelor Comisiei Europene asupra dezvoltarii pietelor nationale de energie; impactul bursei regionale de energie in zona geo-politica de influenta ruseasca; cooperarea internationala ca mijloc de asigurare a securitatii energetice.

Articole similare

Admitere UMFCD – 21 Iulie 2024 – Un nou record al numărului de candidaţi – 4.204 pentru admiterea în UMF “Carol Davila” din Bucureşti

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti înregistrează anul acesta un nou record din perspectiva numărului de candidați înscriși la examenul de admitere
Citește →

ANRE
a sărbătorit 25 de ani de activitate

În data de 09.07.2024, ANRE a celebrat 25 de ani de activitate în cadrul unui eveniment aniversar ce a avut loc la Ateneul Român. În cadrul evenimentului au
Citește →

Conferința
– Movers & Shakers –
9 septembrie 2024

Sponsori & Parteneri Anuar ”Movers & Shakers 2024” Grupul de Presă MediaUno, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă, Institutul Național de Statistică și Asociația MediaUno organizează, la
Citește →