Noi configuratii pe piata europeana de energie

Grupul de Presa MediaUno a organizat cel de-al doilea simpozion in anul 2009, sub egida Succes Romania, in parteneriat cu REN – Redes Energeticas Nacionais din Portugalia. Evenimentul s-a desfasurat in perioada 11-15 martie, la Lisabona, tema dezbaterilor fiind „Noi configuraţii pe piaţa europeană de energie”.

lisabona 3

La acest eveniment au fost invitate oficialitati din cadrul Ministerului Economiei, Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei din Romania si Portugalia, factori de decizie din sectorul energetic romanesc si portughez, experti in domeniu, reprezentanti ai organismelor profesionale si ai companiilor portugheze de profil.

lisabona 2

lisabona 5

lisabona 4

lisabona 7

lisabona 6

lisabona 10

lisabona 8

lisabona 9

Evenimentul a abordat schimbarile din structura organizationala a companiilor din domeniul energetic; protectia infrastructurii critice, interconectarea la piata regionala si europeana, cresterea sigurantei transportului de energie electrica, influentele pretului gazelor naturale asupra celorlalte sectoare conexe domeniului energetic si protejarea resurselor naturale, dezvoltarea sustenabila, efectele crizei mondiale asupra pietei energetice romanesti.

In deschiderea lucrarilor seminarului au fost sustine expuneri de catre analisti economici cu reputatie nationala si internationala.

Articole similare

Bucharest Leaders’ Summit:
Licence for a Better World

Parteneri si Sponsori Între 3 și 26 aprilie 2024, pe scena internațională va străluci ”Bucharest Leaders’ Summit: Licence for a Better World”, un eveniment care
Citește →

Societatea Română de Sindrom Lynch impulsionează inovația în lupta împotriva cancerului

Într-o inițiativă fără precedent în România, Societatea Română de Sindrom Lynch își propune să revoluționeze abordarea cancerului colorectal și endometrial prin implementarea unui set ambițios
Citește →

Generalul (r) Daniel Petrescu este noul membru al Consiliului Internațional de Leadership (ILC) al Centrului pentru Analiza Politicilor Europene (CEPA)

Într-un gest important pentru securitatea și diplomația europeană, Generalul (r) Daniel Petrescu, fostul Șef al Statului Major al Apărării din România, a fost anunțat ca
Citește →