Pe 23 mai 2024 va avea loc prima ediție a evenimentului
ROMANIAN FREIGHT FORWARDER’S DAY,
organizat de USER, la CCIR

Prezentare eveniment

De ce să avem o sărbătoare a expeditorilor de marfă din România?

Motivele sunt multiple, de aceea, USER a decis instituirea unui eveniment anual, sub numele de “Romanian Freight Forwarder’s Day”, care să reunească toate companiile de expediții și logistică din țară, furnizorii acestei industrii, mediul de afaceri, mediul academic și revistele de specialitate.

De ce să participați la Ediția I a acestui eveniment?

• Este deja clar faptul că anul 2024 a venit cu o serie de noi încercări, dar și posibilități pentru industria transporturilor, logisticii și expedițiilor de marfă. În contextul provocărilor, atât globale, cât și naționale, precum și al vremurilor incerte, este esențial pentru casele de expediții să se unească și să se pregătească în consecință.

• Este important să discutăm deschis despre toate problemele cu care ne confruntăm sau care se întrevăd într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat, găsind împreună soluții. Felul în care companiile de expediții vor fi deschise la dialog și se vor adapta, va determina reziliența acestora în fața pieței.

• Este esențial să ne facem auzită vocea în fața autorităților naționale și internaționale, în fața partenerilor subcontractanți, precum și în fața clienților, subliniind rolul caselor de expediții de „arhitect al transporturilor”, nu de simplu intermediar care încasează un comision.

• Este plăcut și de folos să ne cunoaștem între noi, să creăm punți de colaborare, să știm că ne putem baza unii pe alții, deoarece, în definitiv, mai presus de toate suntem OAMENI.

Imaginea de ansamblu și, sperăm noi, concluziile, vor fi conturate cu sprijinul unor speakeri de excepție, din domeniul transporturilor, expedițiilor și logisticii, precum și din diverse domenii adiacente. Dar, microfonul va poate aparține și dvs., în cadrul panelurilor organizate pe teme de actualitate.

Așadar, vă așteptăm cu drag la prima ediție a evenimentului “Romanian Freight Forwarder’s Day”, ce va avea loc în data de 23 mai 2024, la Camera de Comerț și Industrie a României și va aduce în fața dvs. perspectiva expeditorului român de marfă, a uniunii ce luptă pentru interesele acestuia, dar și a celorlalți jucători importanți din industria transporturilor, logisticii și expedițiilor de marfă.

Numai împreună putem gestiona schimbarea, mai multe minți unite sub umbrela USER!

Articole similare

Bucharest Leaders’ Summit:
Licence for a Better World

Parteneri si Sponsori Între 3 aprilie și 14 mai 2024, pe scena internațională va străluci ”Bucharest Leaders’ Summit: Licence for a Better World”, un eveniment
Citește →

Societatea Română de Sindrom Lynch impulsionează inovația în lupta împotriva cancerului

Într-o inițiativă fără precedent în România, Societatea Română de Sindrom Lynch își propune să revoluționeze abordarea cancerului colorectal și endometrial prin implementarea unui set ambițios
Citește →

Generalul (r) Daniel Petrescu este noul membru al Consiliului Internațional de Leadership (ILC) al Centrului pentru Analiza Politicilor Europene (CEPA)

Într-un gest important pentru securitatea și diplomația europeană, Generalul (r) Daniel Petrescu, fostul Șef al Statului Major al Apărării din România, a fost anunțat ca
Citește →