Gala Excelenței Feminine, ediția a II-a

GALA 5 2.jpg

4 martie 2024 este o zi în care ne propunem să celebrăm feminitatea, inteligența și forța femeii în societate, un preambul al Zilei Internaționale a Femeii.

Va fi a doua ediție dedicată premierii unor doamne determinate și puternice, adevărate modele pentru tânăra generație, care s-au remarcat de-a lungul timpului prin performanțe și excelență în profesie și în viața socială.

Această ediție va fi sub semnul promovării nevoii de schimbare a percepției privind rolul femeii în societate, a necesității și avantajele sprijinirii egalității de gen și a implicării femeii în viața publică.

35 de femei de succes, 35 de povești de viață vor fi în centrul evenimentului ca argument pentru prezent și reper pentru viitor!

Parteneri Gold
Sponsori
Parteneri Media

Articole similare

Bucharest Leaders’ Summit:
Licence for a Better World

Parteneri si Sponsori Între 3 și 26 aprilie 2024, pe scena internațională va străluci ”Bucharest Leaders’ Summit: Licence for a Better World”, un eveniment care
Citește →

Societatea Română de Sindrom Lynch impulsionează inovația în lupta împotriva cancerului

Într-o inițiativă fără precedent în România, Societatea Română de Sindrom Lynch își propune să revoluționeze abordarea cancerului colorectal și endometrial prin implementarea unui set ambițios
Citește →

Generalul (r) Daniel Petrescu este noul membru al Consiliului Internațional de Leadership (ILC) al Centrului pentru Analiza Politicilor Europene (CEPA)

Într-un gest important pentru securitatea și diplomația europeană, Generalul (r) Daniel Petrescu, fostul Șef al Statului Major al Apărării din România, a fost anunțat ca
Citește →