Bucharest Leaders’ Summit: The Highway to Success

Seria evenimentelor inițiate și organizate de Grupul de Presă MediaUno, împreună cu Institutul Național de Statistică, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din Guvernul României și Asociația MediaUno continuă, în perioada 6-23 noiembrie 2023, cu „Bucharest Leaders’ Summit: The Highway to Success”, ediția a XVIII-a a evenimentelor „Împreună Protejăm România”. Summit-ul reuneşte, într-o serie de dezbateri pe subiecte de interes în contextul geopolitic și geostrategic actual din diverse domenii ale vieții economico-sociale (industrie, agricultură, energie, sănătate, apărare națională, financiar-bancar, educație și cercetare, digitalizare și cyber security, demografie, mediu și schimbări climatice, transporturi și comunicații, servicii etc), personalități de marcă la nivel național sau internațional. 

Cu ocazia acestui eveniment, ne propunem să reiterăm succesul internațional al edițiilor precedente: „Bucharest Leaders’ Summit: Cooperation for Development”, “Building the Post-Pandemic World: The path to a more sustainable, safe and resilient society”, „Movers and Shakers”, „Protecting Europe in Turbulent Times: Bucharest Leaders’ Summit: The Enduring Power of Solidarity”, „Bucharest Leaders’ Summit: Emerging challenges of the future” sau ”Bucharest Leaders’ Summit: The Future is Now”, o serie de conferințe la care au participat peste 2.000 de participanți, cu o medie de 350 speakeri pe fiecare eveniment, din România și din străinătate. 

Oportunitate:

„Bucharest Leaders Summit: The Highway to Success” este o reuniune de elită, o platformă unică unde liderii din administrația publică locală și centrală și reprezentanți de marcă din lumea afacerilor se vor întâlni pentru a discuta despre provocările și oportunitățile globale și pentru a explora calea către succes. Această inițiativă de înalt nivel va aduce împreună personalități cheie din diverse domenii, pentru a promova dialogul, colaborarea și inovația.

Summit-ul vine într-un moment crucial în contextul global, unde schimbările și provocările economice, politice și sociale afectează comunitățile de pretutindeni. Este nevoie de acțiuni concrete și abordări inovatoare pentru a construi un viitor sustenabil și pentru a asigura succesul pe termen lung.

Subiectul central al acestui Summit este drumul către succes. Vom explora modalități prin care liderii pot colabora pentru a crea oportunități și pot depăși obstacolele ce stau în calea progresului.

Provocările ultimilor ani ne-au arătat că, pentru a face față multiplelor crize care încearcă lumea la nivel mondial, avem nevoie, deopotrivă, de dezvoltarea unor mecanisme de adaptare rapidă și soluții reziliente. 

Summit-ul va reuni, la București, actori-cheie ai vieții politice și ai mediului afaceri din România, Uniunea Europeană, dar și de peste Ocean, reprezentanți ai principalelor organizații internaționale, analiști și experți, reprezentanți ai presei și ai societății civile, astfel încât tabloul actual al lumii noastre și viziunea asupra viitorului pe care ni-l dorim cu toții să fie cât mai cuprinzătoare.

Agenda evenimentului va cuprinde sesiuni plenare, dezbateri interactive, prezentări de cazuri de succes și oportunități de networking. 

„Bucharest Leaders’ Summit: The Highway to Success” este o oportunitate unică pentru liderii din administrația locală și centrală și cei din afaceri de a se întâlni, de a-și împărtăși experiențele și de a găsi soluții comune pentru provocările globale. Acest eveniment de înalt nivel va stimula inovația, va promova colaborarea și va contribui la construirea unei lumi mai prospere și durabile.

Succesul de care s-au bucurat evenimentele noastre anterioare ne dă încredere și ne îndreptățește să credem că aceste manifestări vor atrage o atenție deosebită și nu vor rămâne fără ecou în rândul specialiștilor, liderilor de opinie și, nu în ultimul rând, al celor care au puterea de a mișca lucrurile în direcția bună, într-o măsură mai mică sau mai mare. Evenimentul va aduce rezultate tangibile și va genera un impact semnificativ în domeniul afacerilor și politicii. Prin promovarea dialogului și colaborării, vom contribui la crearea unui mediu propice dezvoltării economice și sociale durabile.

With the support of

senat
1200px COA MAPN.svg
MINISTRY OF CULTURE

Academic partners

Partners

Energy conference

Digitalisations & Cyber Security conference

Transports conference

Infrastructure and constructions conference

Media Partners

Articole similare

Bucharest Leaders’ Summit:
Licence for a Better World

Parteneri si Sponsori Între 3 și 26 aprilie 2024, pe scena internațională va străluci ”Bucharest Leaders’ Summit: Licence for a Better World”, un eveniment care
Citește →

Societatea Română de Sindrom Lynch impulsionează inovația în lupta împotriva cancerului

Într-o inițiativă fără precedent în România, Societatea Română de Sindrom Lynch își propune să revoluționeze abordarea cancerului colorectal și endometrial prin implementarea unui set ambițios
Citește →

Generalul (r) Daniel Petrescu este noul membru al Consiliului Internațional de Leadership (ILC) al Centrului pentru Analiza Politicilor Europene (CEPA)

Într-un gest important pentru securitatea și diplomația europeană, Generalul (r) Daniel Petrescu, fostul Șef al Statului Major al Apărării din România, a fost anunțat ca
Citește →