Promovarea companiilor energetice de top ca branduri nationale

Grupul de Presa MediaUno, in parteneriat cu Adrem Invest, Complexul Energetic Turceni, General Turbo, Eximbank, Hydro Engineering si Aeroteh SA, a organizat luni, 31 octombrie, orele 10.00-14.00, la Bucuresti, Hotel Intercontinental, sala Opera, dezbaterea cu tema “Promovarea companiilor energetice de top ca branduri nationale”.

Evenimentul a continuat seria de manifestari publice din cadrul campaniei de popularizare a proiectelor de interes national, strategic, cu rol in modernizarea Romaniei si relansarea economiei romanesti, campanie pe care revista ProfitNet, editata de Grupul de Presa MediaUno, o dezvolta in anul 2011.

In cadrul evenimentului a avut loc si lansarea oficiala a anuarului “Excelenta pentru viitor- Sectiunea Energie”, proiect editorial dezvoltat de Grupul de Presa MediaUno, sub patronajul CNR-CME. Publicatia este dedicata promovarii excelentei in industria energetica romaneasca, prin prezentarea unor proiecte, companii si personalitati care au marcat evolutia sectorului energetic din tara noastra in ultimii 20 de ani.

Temele de discutie au sustinut ideea necesitatii de a promova in exterior adevaratele valori economice ale Romaniei, vor analiza evolutia brandurilor romanesti care si-au dovedit competitivitatea si au inregistrat performante pe plan international.

Au fost invitati sa participe reprezentanti ai Guvernului Romaniei, companiilor energetice romanesti, organismelor financiare si bancare, reprezentanti ai presei.

Articole similare

Exim Banca Românească emite garanții de stat pentru proiecte de energie regenerabilă

București, 02 august 2023 – Exim Banca Românească a lansat un nou produs de garantare în numele și în contul statului român care facilitează accesul …

Citește →

TOPOLOVENI ÎȘI EXTINDE PROTECȚIA LA NIVEL INTERNAȚIONAL prin MAGIUN de PRUNE TOPOLOVENI

București, august 2023. SONIMPEX TOPOLOVENI a obținut, în luna iulie, certificarea înregistrării denumirii Magiun de prune Topoloveni în Registrul Internațional al Acordului de la Lisabona …

Citește →

Bucharest Leaders’ Summit: The Highway to Success

Seria evenimentelor inițiate și organizate de Grupul de Presă MediaUno, împreună cu Institutul Național de Statistică, Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă din Guvernul României și Asociația …

Citește →