Gala Industriei Energetice romanesti, editia a II-a

16 Decembrie 2009 a marcat desfasurarea celei de a doua editii a Galei Industriei Energetice Romanesti pe care MediaUno o organizeaza pentru premierea excelentei si a responsabilitatii sociale pe care companiile din domeniu le promoveaza constant.

In anul 2005, Grupul de Presa MediaUno a initiat campania Success Romania, un proiect de comunicare sociala pentru promovarea intereselor economice ale Romaniei peste hotare, acoperind, ca arie tematica, zona industriei energetice. Prima editie s-a desfasurat la Roma, pe 6 mai 2005, Astazi, proiectul a ajuns la a 24-a editie, de la an la an reusind sa adune la masa dialogului companii cu rol strategic pe piata internationala din domeniul energiei, petrolului si gazelor.

Pana in prezent, peste 230 de specialisti si decidenti din industria energetica din Romania au participat la evenimentele promovate de MediaUno si reprezentanti din peste 150 de companii care opereaza pe piata similara din Austria, Italia, Spania, Portugalia, Germania, Ungaria, Serbia, Rusia, Turcia, Grecia, Emiratele Arabe Unite si SUA au fost prezenti la forumurile si seminariile Success Romania.Anul acesta, Grupului de presa MediaUno i s-au alaturat companii de prestigiu din Spania, Portugalia si Austria precum Red Electrica, REN sau Austria Consult, care au dorit sa sustina in calitate de parteneri sau coorganizator evenimentele initiate de acesta.

Organizata la Hotel Itercontinental, cea de-a doua editie a Galei Industriei Energetice Romanesti a adunat in jurul bradului 70 de invitati care, in anul 2009, au fost prezenti la unele din manifestarile MediaUno. La acest eveniment, organizatorii au acordat trofee si premii de excelenta companiilor si personalitatilor care au sustinut in mod direct proiectul Success Romania in acest an.

Trofeul Galei a fost inmanat reprezentantilor companiilor care in 2009 au avut calitatea de partener sau coorganizator la evenimentele Success Romania. Este vorba despre: Electrica SA, Transgaz SA, Romgaz SA, Adrem Invest, Transelectrica SA, RAAN, Complexul Energetic Turceni si Hidroelectrica SA.

Premiul de excelenta a revenit personalitatilor care, de-alungul timpului, au incurajat proiectul Success Romania si au acordat sprijin moral si support ethnic organizatorilor. Este vorba despre: Tudor Şerban, secretar de stat in Ministerul Economiei, Petre Lificiu, presedinte ANRE, Traian Oprea, director general adjunct, Hidroelectrica, Ioan Folescu, director general, Electrica, Adrian Baicusi, director general, Transelectrica, Corneliu Bodea, vicepresedinte, Adrem Invest, Iustina Lutan, consilier, ARIS, Dumitru Banut, director general, Aeroteh, Ioan Rusu, director general adjunct, Transgaz.

Articole similare

”Bucharest Leaders’ Summit: The future is now”

MediaUno Media Group, the Romanian National Institute of Statistics, the Department for Sustainable Development of the Romanian Government and MediaUno Association are organising, in partnership …

Citește →

Shaping the Future for a Better Tomorrow

“Shaping the Future for a Better Tomorrow” – Follow up United States of America, 17 June – 2 July 2022 In the current geostrategic and …

Citește →

HIghlights Gala III

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=oxjwZORnwtk&ab_channel=GrupuldePres%C4%83MediaUno

Citește →